avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Facilități refugiați ucraineni
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Facilități refugiați ucraineni

Rog comunitatea să mă ajute cu un rezumat al facilităților existente în România pentru refugiații ucraineni - mă interesează facilitățile instituite prin legi, OG, HG, și hotărâri locale, ori cele oferite de diferite instituții sau autorități ale statului român, inclusiv cu ajutor extern. Nu mă interesează facilitățile oferite de diferite organizații caritabile sau cetățeni persoane fizice. Bineînțeles, poate fi și o enumerare a legilor și hotărârilor incidente în domeniu. Am căutat pe net, dar nu am găsit un loc unde să fie toate aceste facilități guvernamentale (nici pe dopomoha.ro nu sunt toate). Vă mulțumesc frumos pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Angajare refugiat smeagull smeagull Buna ziua, Vreau sa angajez un cetatean strain care are statut de refugiat si permis de sedere in Romania (temporar). El a mai fost angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Activitati pe asociatie fara personalitate juridica moonprincess moonprincess Buna ziua, M-ar interesa exact ce activitati poate desfasura o asociatie fara personalitate juridica. Stiu ca nu poate desfasura activitati economice dar ... (vezi toată discuția)
Avocat, notar, expert contabil - autorizatie de functionare primarie Crinel Crinel OG 99/2000 nu include profesiile liberale intre activitatile pentru care este necasar obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie. Totusi la Bacau ... (vezi toată discuția)