avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare impozit auto

Bună ziua, vă rog o părere în situația următoare: am vândut mașina personală în martie, se poate recupera impozitul auto plătit în februarie pe tot anul ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:42, 25 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru masina vanduta tatiana28 tatiana28 Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar trebui facut in situatia urmatoare Executorul judecatoresc in scopul recuperarii creantei instituie ... (vezi toată discuția)
Masini neradiate PatrickSOUR PatrickSOUR Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o solutie pentru urmatoarea problema? Tatal meu a decedat recent si a fost totul atat de neasteptat incat au ramas multe ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz impozit locuinta johny_m johny_m 16.02.2016. Am cumparat o locuinta in august 2014. De la Directia taxe si impozite mi s-a stabilit: - 74 lei (2014) - 177 lei (2015) - 176 lei (2016). ... (vezi toată discuția)