avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adăugare cod caen la pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adăugare cod caen la pfa

Buna ziua ! Am urmat un curs de masaj de relaxare ! Diploma este autorizata la ministerul muncii si educatiei ! Intrebarea mea este : Pot pune un cod caen la pfa sa pot practica masajul de relaxare la mine acasa ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Zizi20 , utilizator 12:19, 26 Martie 2023
Puteti face asa ceva , insa , potrivit art. 16 alin. (1) din OUG 44/2008, PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.
Multumesc pentru raspuns !

Cornel Vasile a scris:

Puteti face asa ceva , insa , potrivit art. 16 alin. (1) din OUG 44/2008, PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen mariapopovici mariapopovici Coduriile CAEN 7912 respectiv 7990, se pot folosi si de firme care nu sunt agentii turistice sau nu au licenta de turism? Am o firma PFA,care are obiect ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta intre pfa si intreprindere individuala daca in ambele cazuri se pot face angajari? csabex csabex Buna, Vreau sa-mi deschid un magazin mixt, si sa angajez o persoana cu CIM, iar eu sa-mi pastrez calitatea de salariat la o terta firma, cu alta ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)