avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am depus acum 2 ani dosar la DAGSP Comisia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am depus acum 2 ani dosar la DAGSP Comisia de handicap ...

Buna ziua am depus acum 2 ani dosar la DAGSP Comisia de handicap adulti a fost refuzat am facut contestatie la tribunal am castigat au facut ei apel la curtea de apel bucuresti dar surpriza tot eu am castigat cu sentinta finala favorabila mie.Au trecut cele 30 de zile dar nu au puso in aplicare asa ca am apelat la un executor pentru punerea in aplicare dar tribunalul Calarasi amana procesul de aproape un an jumate ,am facut petiti la M J de geaba acum am facut si la presedinte si tribunalu a fost notificat sa dea presedintiei si mie o soluti in cel mai scurt timp ,ce as mai putea face daca nu se rezolva nici asa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:16, 26 Martie 2023
Foarte ciudat!
care este oare motivarea DGASP pentru refuzul emiterii deciziei de handicap ai a platilor conform acestei decizii?
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Asteptati solutia instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de aplicare hotarare judecatoreasca gh3gh1 gh3gh1 la societate s-a primit o hotarare judecatoreasca prin care anumiti salariati au castigat in instanta anumite drepturi salariale restante. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Recurs si conexare Marian Cioroianu Marian Cioroianu Sunt acelasi individ, MARIAN CIOROIANU depensionat printr-o decizie data de I.N.E.M.E.R.C.M. Bucuresti ,ulterior insusita si aplicata si de C.N.P.A.S. Dolj. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia retroactiva pentru gemeni tranulea tranulea dupa doua saptamani de alergat la directia copilului , la I.T.M. , de abia astazi mi s-a spus ca nu se poate face nimic pentru cei care vor indemnizatia ... (vezi toată discuția)