avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am si eu o întrebare.Am lucrat in Elveția ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am si eu o întrebare.Am lucrat in Elveția Berna ...

Buna ziua, am si eu o întrebare.Am lucrat in Elveția Berna 2 ani jumate. Pot sa iau acele taxe si ce trebuie sa fac ,mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am lucrat 4 ani cu contracte pe perioda nederminata ... Marioma Marioma Buna ziua. AM LUCRAT 4 ANI CU CONTRACTE pe perioda NEDERMINATA PE VAPOARE DE CROAZIERA pe dunare pentru Viking si as DORI SA AFLU O ADRESA DE EMAIL din ELVETIA ... (vezi toată discuția)
Inregistrare căsătorie/divorț pronunțate în străinătate... căsătoria în 1997, divorțul în 2006... pașaport expirat... cum pot rezolva toate acestea? iulia constantin iulia constantin Buna ziua, Sunt cetatean roman cu domiciliul in Elvetia. In ianuarie 2017 pasaportul meu a expirat, am incercat sa il prelungesc prin consulatul din Berna, ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere cu cratima intre cele2 prenume???cratima e obligatorie in romania??? ioana291983 ioana291983 Buna ziua!la ambasada Romaniei in Elvetia din Berna cand ni s a efectuat inscrierea ceetificatului romanesc pentru fetita noastra nascuta in Elvetia s -a facut ... (vezi toată discuția)