avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. AM LUCRAT 4 ANI CU CONTRACTE pe perioda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. AM LUCRAT 4 ANI CU CONTRACTE pe perioda NEDERMINATA ...

Buna ziua. AM LUCRAT 4 ANI CU CONTRACTE pe perioda NEDERMINATA PE VAPOARE DE CROAZIERA pe dunare pentru Viking si as DORI SA AFLU O ADRESA DE EMAIL din ELVETIA pentru RECUPERAREA taxelor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 20 Aprilie 2022
Fie va adresati la Administrația Fiscală Federală din Berna ,

fie solicitati sprijinul Ambasadei ROMÂNIEI în Confederaţia Elveţiană
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru romanii cu contract elvetian monykayka monykayka Buna ziua. Lucrez pe vase de croaziera pe Dunare( nu pe mare ) si am contract elvetian. Catre statul elvetian platesc toate taxele si contributia pentru ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Pentru cartea de identitate - cetatean roman casatorit in elvetia aisha10 aisha10 Oare cine poate sa-mi dea un sfat? Locuiesc în Elvetia,unde sunt casatorita cu un cetatean elvetian. Doresc sa vin în România pentru a-mi schimba cartea ... (vezi toată discuția)