avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere prin e-mail Există articol/aliniat de lege ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere prin e-mail Există articol/aliniat de lege concret care ...

Cerere prin e-mail


Există articol/aliniat de lege concret care prevede posibilitatea depunerii și înregistrării cererilor către o instituție/asociație/fundație prin e-mail, pe adresa electronică oficială a fundației respective? Am mai depus astfel de cereri/sesizări/notificări la diverse instituții, care au fost acceptate. Acum în schimb mi-au refuzat o cerere la o fundație, prin care ceream doar informații, pretinzând că nu se pot înainta cereri prin e=mail.
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 20:55, 28 Martie 2023
În sensul OG 27/2002, prin petiție se înțelege cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poștă electronică, pe care un cetățean sau o organizație legal constituită o poate adresa autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiilor și societăților naționale, societăților comerciale de interes județean sau local, precum și regiilor autonome, denumite în continuare autorități și instituții publice.

OG 27/2002 se aplica autorităților și instituțiilor publice .


Mulțumesc. Fundația nu intră în această categorie de instituții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp raspuns petitie / cerere crysstianno crysstianno Daca cineva inregistreaza la o persoana juridica o cerere/petitie, care ar fi timpul legal de raspuns? e celasi lucru ca la institutii? exista vreun text de ... (vezi toată discuția)
Solutionarea petitiilor in primarie animarsrl animarsrl Conform legii 233/2002 care aproba ordonanta 27/2002 cum se face diferenta dintre o petitie si o cerere a unui cetatean sau a unei organizatii care o depune la ... (vezi toată discuția)
Organizatie legal constituita tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog as dori definitia conceptului \\"organizatie legal constituita\\" si temeiul legal. De asemenea, as dori sa stiu care sunt tipurile de ... (vezi toată discuția)