avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Penalitati Anaf - regularizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Penalitati Anaf - regularizare

Buna ziua,
In Spatiul Virtual mi-au aparut de plata penalitati din urma pentru o suma de care eu nu am stiut pana de curand, provenind in urma unor regularizari din 2021.
Am facut toate platile la zi.
Cat de legal este sa platim penalitati pentru niste datorii de care nu stim? Au aparut in acelasi timp datoriile si penalitatile.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dobanda si penalitate anaf Gabrielanet89 Gabrielanet89 Buna ziua. Am de platit o anumita suma la Anaf,suma ce mi-a fost comunicata de curand. Acum,mi-a venit penalitate din urma pentru suma respectiva,suma de care ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "total suma neutilizata in stingere" in negativ? ioananicolescu ioananicolescu Buna tuturor, astazi am intrat in Spatiul Privat virtual si am cerut o situatie a obligatiilor de plata sa vad cum stau, si rezultatul primit ma bulverseaza. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! anul trecut, in 2020, am aflat ca am moștenit o garsoniera ... iamwhatiam iamwhatiam Buna ziua! Anul trecut, in 2020, am aflat ca am moștenit o garsoniera in urma decesului proprietarului care a avut loc in anul 2015 (deces de care am ... (vezi toată discuția)