avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am lucrat 36 de ani neintrerupt,in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am lucrat 36 de ani neintrerupt,in beneficiul S.C. ...

Buna ziua,
Am lucrat 36 de ani neintrerupt,in beneficiul S.C. ELECTRICA ,care ne-a transferat in interes de serviciu la o firma căpusa care, din 2002 si până azi si-a schimbat numele de 3 ori.
In ce conditii se mai oferă salarii compensatorii,dupa ce am lucrat 36 ani neintrerupt. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: emanuel7777777 , utilizator 12:27, 30 Martie 2023
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.
Multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)