avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un contract de intretinere cu uzufruct, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un contract de intretinere cu uzufruct, in care ...

Buna ziua,
Am un contract de intretinere cu uzufruct, in care este specificat"este exclusa internarea in spitale pt tratare boli cronice sau camine batrani".Este bolnava de dementa , este foarte greu de ingrijit.Cum as putea sa procedez pentru internarea intr-un camin de batrani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 31 Martie 2023
Bolnavii de demență nu pot fi internați în azile cu oameni care n-au boli psihice. Le-ar pune viața acestora în pericol.
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
Dapix, utilizator
Are cine sa va atace contractul? Daca da, nu o puteti interna, ci ingriji la domiciliu, va trebui sa angajați pe cineva.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager URIAS URIAS buna ziua, Cer sfatul dumneavoastra in următoarea problema: O matusa a incheiat în anul 1991 un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ... (vezi toată discuția)