avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Am și eu o întrebare.....Soțul meu,a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Am și eu o întrebare.....Soțul meu,a murit în ...

Foarte important.......Bună ziua.Am și eu o întrebare.....Soțul meu,a murit în urmă cu șase ani și de trei ani ,conviețuiesc cu un bărbat cu doi copii.E divorțat de soție, unul din copii ar trebui să fie la mama ,altul la el. Din păcate,familia lui nu m-a vrut,din cauza vârstei și a făcut tot posibilul , luandu-ne copii....Amândoi copii ,stau la strabunica,Mama e plecată în străinătate ,iar eu cu tatăl fetelor dorim să luăm fetele de acolo.Ele ,având libertate totală, nu vor la mine acasă, vor să facă ce vor invocând că, tatăl le bate....Una din fete are probleme de sănătate. Nimeni nu s-a dus cu ea,la spital.Am dus-o la psiholog,însă mi s-a indicat să o ducem la psihiatrie.,ceea ce nu s-a întâmplat....Ce trebuie să facem ,să luăm fetele de acolo ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:15, 3 Aprilie 2023
Dvs nu aveti ce sa faceti legal caci nu aveti niciunul dintre drepturile parintesti ce pot fi aduse i discutie in fata instantei.

Tatal fetelor trebuie sa se adreseze cu o solicitare catre instanta de tutela in sensul stabilirii locuintei fetelor la dvs si suplinirii consimtamantului mamei pentru tratamentul psihiatric al fetei care are aceasta recomandare.

De asemenea, este de analizat daca s ar putea obtine sau nu o exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, in functie de interesul copilelor si de atitudinea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora soției a fost ucisă de tatăl copiilor ei, care acum este în închisoare. putem adopta unul dintre nepoți? Parus Parus Buna seara. Cu o problema va deranjez...sora sotiei, casatorita si cu doi copii minori, a fost omorata de sotul ei, acesta aflandu se in puscarie, dar inca nu ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor numai ca mama Celicia Celicia BUNA ZIUA, Sunt casatorita si totul meu are o fetita din prima casatorie. Tutela este a tatalui, mama platind doar pensia alimentara.Deoarece mama ei nu are ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu demonstrare filiatie? Bogdanra Bogdanra Buna ziua strabunicii mei au avut doua fiice. Una din ele mi-a fost mie bunica din partea tatei. A doua fiica a avut o alta fiica care nu a mai avut niciun ... (vezi toată discuția)