avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Precizez ca am fost de doua ori casatorita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Precizez ca am fost de doua ori casatorita cu acelas ...

Buna ziua. Precizez ca am fost de doua ori casatorita cu acelas barbat.Sentinta de divort la notar am cerut si revenirea la numele de domnisoara. In urma deciziei am scos buletinul nou pe numele de domnisoara. Am fost sunata de la notar ca se reface actul deoarece revenirea la numele anterior presupune sa raman pe acelas nume ,fiind a doua casatorie cu acelas nume..Acum eu cum intru in legalitate cu noul buletin deja facut pe numele de domnisoara.

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararilor judecatoresti Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua . am si eu urmatoarea speta : doi cetateni romani divorteaza . ea are resedinta in austria si mandateaza un avocat sa o reprezinte ( in 1997 ) . ... (vezi toată discuția)
Eroare decizie divort marla marla Buna ziua. Am divortat in urma cu 1 an de zile pe cake amiabila, ambii fiind in afara tarii si avand ca reprezentant acelasi avocat. Din pacate avocatul a ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu cf incorect yozcalin yozcalin Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren care are declarati in CF 2 proprietari: P1 - 3/4 si celalalt P2 - 1/4 din suprafata. Ultimul extras CF este din 2007 si ... (vezi toată discuția)