avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am făcut cerere de renuntare de tutela ptr. sora mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am făcut cerere de renuntare de tutela ptr. sora mea cu handicap ...

Am făcut cerere de renuntare de tutela ptr. sora mea cu handicap grav. 2. Vreau sa știu după cât timp ,și cât durează procesul . CÂT costa în instanta cererea de renuntare tutela. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:15, 3 Aprilie 2023
Termenul de solutionare este conditionat de bagajul de activitate al instantei la care ati depus cererea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate renunta la procesul de tutela ,avand in vedere ... Stefan22@ Stefan22@ Buna ziua, se poate renunta la procesul de tutela ,avand in vedere ca termenul de judecata este dat? Avocatul a depus cerere pentru tutela speciala(persoana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dnl avocat . am fost oprit în trafic și la verificarea ... Viorel Enache Viorel Enache Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și la verificarea actelor am fost găsit cu permisul suspendat ptr 60 de zile ptr cumul de 15 puncte care nu ... (vezi toată discuția)
Durata proces jacquelline jacquelline Stie cineva cam cat timp dureaza pana este emisa decizia de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei auto la tribunalul Neamt? (vezi toată discuția)