avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Se poate face deschidere a actiunii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Se poate face deschidere a actiunii de recunoastere ...

Buna ziua!
Se poate face deschidere a actiunii de recunoastere a vechimii in munca pentru o perioada trecuta in carnetul de munca insa nevizata de ITM? Perioada este intre anii 1992-2002. Care sunt pasii de urmat in acest sens?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalina dumitrascu , utilizator 13:15, 4 Aprilie 2023
ITM de ce nu a vizat-o?
acum la momentul 2023 cand pot iesi la pensie de drept mi s-a spus de la casa de pensii ca perioada 1992-2002 nu este vizata .ITM-ul sustine ca nu a vizat deoarece nu a a vut statele de plata ,insa contractul de munca personal il detin.
Revin si va rog sa ma sfatuiti,pot deschide actiune de recunoastere a vechimii ?
Puteti promova o actiune, dar va trebui dovezi ca ati lucrata in acea perioada, state de plata, martori din acea perioada etc.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi lipsesc din carnetul de munca 7 ani,6 luni si ... catalina dumitrascu catalina dumitrascu Buna ziua! Imi lipsesc din carnetul de munca 7 ani,6 luni si 25 zile ca si vechime pentru ca nu am viza ITM. Am lucrat la un SRL in perioada 15.04. ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma diaroma srl ... Hamradio Hamradio Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma Diaroma SRL a contributiei la CAS in perioada 1991-1995 cand sotia mea a lucrat acolo.Am carte de munca cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor in probleme legate de cartea de munca Mviorica Mviorica Am avut o societate fiind angajata in perioada 1992-1998 platind contributiile la zi sotul a fost administrator acum decedat, cei de la cartea de munca nu vor ... (vezi toată discuția)