avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni ...

Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni , accident la 15 la ora . Una din victime s a ridicat si a plecat acasa. Cealalta foarte in varsta spunea ca ii e rau si vomita . Eu urgent m am urcat in masina si am plecat la spitalul de urgente . Acolo am dat nr de inmatriculare etc . Am asteptat politia , alcool test 0.00 , intre timp venise si cealalta doamna . Una dintre ele a spus in declaratie ca am lovit o doar pe ea si a doua ce a venit dupa a zis ca pe ambele . Eu am zis ca am vazut o doar pe doamna ce am dus o , pe capota am vazut o dar cand am coborat erau ambele pe jos . Am fost cu politia la locul faptei pentru masuratori . Mi s a retinut permisul fara drept de conducere . Femeile nu au depus plangere . Ce urmeaza ? Ce se va intampla ? ….. , tin sa mentionez ca am spus politistilor ca eu pe moment nu m am gandit la lege si m am gandit doar la doamna ce imi spunea ca ii e rau sa o duc cat mai repede la urgente , doamnele au plecat dupa tomograf unde nu aveau nimic. Am stat , chiar daca nu eram obligat pana au plecat ambele doamne de la spital , 2 ore maxim pentru tomograf . Tin legatura cu victimele si acum. Pe dovada fara drept de circulatie scrie asa ,, accident rutier cu victime si parasirea locului accidentului” . Vreau sa precizez ca am incercat sa evit am pus frana maxima de la 40 pana la 15 , dar masina a alunecat ca era umed .
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2023
Flavius Alecu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:43, 4 Aprilie 2023
Fiind vorba despre eveniment rutier soldat cu 2 victime,politia a intocmit dosar de cercetare penala care urmeaza sa fie solutionat in timp in baza probelor,declaratiilor partilor vatamate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier OanaIf OanaIf Buna ziua, Am si eu o intrebare: dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Gabeee Gabeee Buna ziua, acum o luna am avut un accident rutier cu un motociclist care venea cu viteza foarte mare pe un drum limitat 30km/h cu 2 sensuri, eu iesind din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier victima cu posibil autism therioni therioni Buna ziua, Vineri in jurul orei 12 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni. Victima este un minor in varsta de 15 ani. ... (vezi toată discuția)