SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters341205	                   

partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei se poate cere inaintea divortului?    daca da,care este procedura? (vezi toată discuția)
	                    ContSters341205	                   

partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei se poate cere inaintea divortului?    daca da,care este procedura? (vezi toată discuția)

dragdel	                   

buna ziua, as vrea sa stiu daca se poate face partaj voluntar in timpul casatoriei, obiectul fiind un apartament, iar sotul care cedeaza partea sa faca act de ... (vezi toată discuția)
	                    dragdel	                   

buna ziua, as vrea sa stiu daca se poate face partaj voluntar in timpul casatoriei, obiectul fiind un apartament, iar sotul care cedeaza partea sa faca act de ... (vezi toată discuția)

Corina C.	                   

Doresc sa stiu daca se poate ca unul dintre soti sa dea o declaratie la notar cum ca in caz de divort renunta la impartirea bunurilor din timpul casniciei, cum ... (vezi toată discuția)
	                    Corina C.	                   

Doresc sa stiu daca se poate ca unul dintre soti sa dea o declaratie la notar cum ca in caz de divort renunta la impartirea bunurilor din timpul casniciei, cum ... (vezi toată discuția)