avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bună ziua! Stimați forumiști, întrebarea mea, ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bună ziua! Stimați forumiști, întrebarea mea, este: 1. Se ...

lichidare - procedura falsului

Bună ziua!
Stimați forumiști, întrebarea mea, este:
1. Se poate înscrie în fals, întreaga procedură de insolvență-faliment, a unei societăți comerciale? Fără a se menționa un înscris anume,
2. La ce instanță de judecată? La cea de faliment? Dar când însuși judecătorul sindic, este parte activă, a falsurilor?
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
Ioan Victor, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de posibilitate,procedura inscrierii in fals vizează înscrisuri care trebuiesc precizate,instanta verifica înscrisurile poate cere părților monstre de semnături,/scris după dictare etcetc.Mai mult procedura inscrierii in fals nu este o acțiune de sine statoare ci poate fi invocata într un proces aflat pe rol de către partea căreia i se opune un înscris pe care îl considera falsificat modificat etc.Consultati un av pt apărări care pot sa fie făcute ,justitiabilii care se., reprezinta. "singuri au tendința sa interpreteze fantezist dispozițiile legale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este responsabil de integritatea dosarelor instantei? aidu aidu In timp ce studiam dosarul, am sezisat ca unele inscrisuri au fost alterate in perioada dintre termenele de judecata, astfel incat continutul lor difera fata ... (vezi toată discuția)
Acte false depuse de reclamant Simona18 Simona18 Buna ziua! Sunt parat intr-un dosar de concurenta neloiala. 1. Reclamantul a depus la dosar un act aditional la contractul individual de munca care l-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)