avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la bancă, doresc sa scot un credit de 8.000€ ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la bancă, doresc sa scot un credit de 8.000€ , pe o ...

Credit la bancă, doresc sa scot un credit de 8.000€ , pe o perioada de 60 luni ,care este metoda cea mai bună , nu am avut niciodată credit la bancă, am înțeles ca exista posibilitatea de plată în avans a creditului și se reduce perioada și dobânda.
Vreau să știu dacă este posibil să scot banii și în 2 luni de ex sa încerc sa achit din cele 58 de rate 10 rate , ce credit trebuie sa iau , cu ce dobanda , ce bancă recomandați? Ce avantaje as avea , dacă as plății în avans?
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 10 Aprilie 2023
Ar trebui sa discutați cu un consultant financiar,broker de credite ,persoane care ar fii în măsura sa va raspunda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)
Am strans o suma de bani. sa refinantez imprumutul sau alta solutie mai avantaj.? marianep marianep Buna ziua, -am luat 44.000 USD acum 3 ani pentru 20 ani; -rata dobanzii a fost convenabila: 4,25-4,5%, in functie de LIBOR; -in prezent mai am de achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar, poprire salariu gheorghitadinca gheorghitadinca In anul 2013, mi s-a infiintat poprirea pe salariu ca urmare a executarii silite realizata de Birou executor judecatoresc pentru suma totala de 12.708,75 ... (vezi toată discuția)