avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am avut o relație care a început când aveam 17 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am avut o relație care a început când aveam 17 ani iar partenerul ...

Am avut o relație care a început când aveam 17 ani iar partenerul avea 25.La câteva luni de relație am rămas însărcinată fiind încă minora și am născut când aveam 18 ani.In timpul relației el m-a convins sa păstrez sarcina spunându-mi ca ne vom căsătorii și alte lucruri de genul.Relația noastră s-a terminat la câteva luni de la nașterea copilului.Noi locuiam in casa mamei lui iar aceasta m-a dat afara.Eu nu am avut mijloacele financiare pentru creșterea ei iar copilul a rămas in grija lui.Din moment ce era minora iar el mi-a dat speranțe false,sunt obligată sa plătesc pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:36, 9 Aprilie 2023
Buna ziua,
Da. Pensia de intretinere este un drept al copilului.
Cu ce este vinovat copilul pentru faptul ca doi adulti nu se inteleg???
Acum nu mai sunteți minora si aveti un copil. Nu contează in ce condiții l-ati facut, datorati pensie copilului dvs. Lucrati undev, ati terninat scoala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie pentru mame singure alynna_alynna alynna_alynna Buna ziua, sunt mama unei fetite minore, divortata, pentru care primesc pensie alimentara...am incercat sa-mi refac viata familiala, am avut o relatie care ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! sunt viitoare mămică, mai am putin timp si trebuie ... Astrit Astrit Buna seara ! Sunt viitoare mămică, mai am.putin timp si trebuie sa nasc la sfârșitul luni ăsteia ,începutul lunii aprilie . Sunt intr-o dituatiendestul ... (vezi toată discuția)
Bună! de curând am aflat ca sunt insarcinata, problema este ... Alexandra205 Alexandra205 Bună! De curând am aflat ca sunt insarcinata, problema este ca am 17 ani, urmând în iarna sa fac 18,deși sarcina nu a fost una programata îmi doresc sa ... (vezi toată discuția)