avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

Poate salariata (personal contractual, functie de executie) aflata in concediu crestrere copil in varsta de pana la doi ani, sa participe la examenul de promovare in grad profesinal imediat superior ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 11 Aprilie 2023
Daca indeplineste conditiile, poate participa la examenul de promovare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa concediu pentru cresterea copilului acatincaialinamelania acatincaialinamelania Ultima promavare am avut-o in luna august 2009. indata de 12 noiembrie 2010 am intrat in concediu pt crestere copil si am revenit in data de 1.10.2012. cind ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa concediu crestere copil Stirban Stirban Buna ziua.din anul 2010 am fost in concediu crestere copil pana in februarie 2012, apoi cateva luni la serviciu dupa care in mai 2012 l-am nascut pe al ... (vezi toată discuția)