avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sugestii in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sugestii in urmatoarea problema. ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu sugestii in urmatoarea problema. Am cumparat un teren in 2019 si i-am platit dezvoltatorului o suma de bani pentru aducerea utilitatilor la parcela. Tot in contract este stipulat ca daca nu le aduce in termen, va plati catre mine dublul sumei pt utilitati, daca intarziea nu este din culpa lui. Acum utilitatile sunt aduse dar teremenul a fost depasit cu aproximativ 1 an. Cum as putea dovedi culpa lui?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:17, 12 Aprilie 2023
Aveti probe temeinice ca depasirea termenului asigurat utilitati nu este independent de vointa dezvoltatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În august 2020 am cumpărat jumătate de duplex ... PruneanDaniel PruneanDaniel Bună ziua. În august 2020 am cumpărat jumătate de duplex de la un dezvoltator doar cu branșament la energie electrică. Dezvoltatorul a cumpărat terenul ... (vezi toată discuția)
Pacaliti de agentia imobiliara mihaela_andrei25 mihaela_andrei25 Am incheiat un antecontract pentru cumpararea unui apartament la o agentie imobiliara in urma caruia am dat un avans de 1000euro, urmand ca in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontract versus hotarare care sa tina loc de contract pop2017 pop2017 Am semnat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare pentru un teren si o casa ce urma a fi construita pe terenul respectiv. Am achitat pretul integral, casa ... (vezi toată discuția)