avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... C. C. Buna Ziua In conditii le actusle Pentru casa cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

C. C. Buna Ziua In conditii le actusle Pentru casa cu curte In ...

C. C.
Buna Ziua
In conditii le actusle
Pentru casa cu curte
In primetrul curtii sau pe casa deja construita si prevazuta cu Suport pentru minicentrala eolians

Instalarea unei minicentrala eoliana 3 kw
Se poate monta fara autorizatie de Constructie

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod existent simona corina simona corina Buna ziua, problema mea consta intr-un certificat de urbanism pentru lucrarea -amenajare mansarda in pod existent- , in acest certificat mi se cere acordul ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ... Dani Bianca Dani Bianca Buna ziua! Pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ce autorizatii sunt necesare? Vor fi dotate cu instalatie de energie solara si vor avea ca ... (vezi toată discuția)