avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Pentru amplasarea de containere pe un teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ...

Buna ziua! Pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ce autorizatii sunt necesare? Vor fi dotate cu instalatie de energie solara si vor avea ca destinatie bucatarie si baie cu dus si toaleta.
De asemenea, in ce conditii pot instala o eoliana pe un teren agricol/pasune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dani Bianca , utilizator 13:39, 26 Aprilie 2021
pentru eoliana va trebuie autorizatie de constructie. daca vreti s-o conectati la SEN, va trebuie si proiect de conectare la distribuitorul local de energie
pe terenurile agricole puteti edifica doar constructii agricole.
Multumesc pentru raspuns! In cazul in care nu as instala eoliana, insa as avea doua containere cu destinatia mentionata, tot este o problema? Nu as face fundatie, contanerul poate fi retras oricand, as apela si la toalete ecologice, doar sa simplific povestea cu autorizatiile.
Ma intereseaza, intr-un final, un teren ieftin care sa permita deschiderea unui camping doar pentru corturi, nu rulote si nu foarte mare, ceva minim. Ce ma sfatuiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si autorizatii pentru un salon evenimente tzigaie tzigaie Buna ziua, Intentionez sa deschid un cort de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private). Din cunostiintele mele voi avea codurile CAEN 9329 si 5540 (pt ... (vezi toată discuția)
'' sufocati '' de petrol ! = poluare ! cand trecem total '' pe verde '' ?? ContSters205490 ContSters205490 De '' ceva '' TIMP am devenit TOTAL dependenti de Energie !! Suntem zilnic '' sufocati '' de Petrol ; de pretul lui si al ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)