avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Introducere manopera in acte contabile la srl fara ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Introducere manopera in acte contabile la srl fara angajati

Buna ziua,
Pentru un Srl fara angajati, domeniul productie, cu impozit pe profit de 16%, se poate introduce in actele contabile manopera? Si daca da, in ce fel? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:20, 14 Aprilie 2023
Nu aveți de ce sa discutați în cazul dumneavoastră despre cheltuieli cu manopera atâta timp cât nu aveți angajati cu contract de munca.
Separat, dacă prestati catre un beneficiar o lucrare, și în deviz aveți parte de valori ale pieselor și parte de valori cu manopera o s-o treceti de fapt ca venit al firmei când intocmiti factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura prestari servicii insotite de deviz teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o intrebare: La firma x ,la departamentul contabilitate se inregistreaza facturi de prestari servicii.Pe facturile respective sunt insirate un nr. ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent - manopera in situatiile de lucrari in constructii mercur_ro mercur_ro Am intrebat trei persoane care lucreaza la firme de costructii diferite si toate mi-au spus acelasi lucru: cheltuielile directe cu materialele si manopera ... (vezi toată discuția)
Facturare prestator de servicii in montajul de pardoseli Marian Raileanu-Cristea Marian Raileanu-Cristea Buna ziua Am rugămintea dacă mă poți ajuta într-o dilemă contabila Eu dețin o firma cu caen 4100 (construcții)dar eu de fapt sunt prestator de ... (vezi toată discuția)