avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot afla, data precisă, a pronunțării unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot afla, data precisă, a pronunțării unui divorț, dosarul, ...

Cum pot afla, data precisă, pronunțării unui divorț, dosarul, motivul, în care cunosc anii, 2006-2007, toate datele personale, ale soției, adresa soților i numele de familie, comun
adresa este București, sector 2.
Mulțumesc..
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:29, 15 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa aflați amănunte din dosar va trebui sa obțineți o copie de pe sentința respectiva ,doar dacă ați fost partein.proces, aveți o procura de la una din partile din dosar sau sunteți moștenitor al acestora.In caz contrar nu aveți ce informații sa aflați,oricum fără nr dosar sau nr sentința e dificil trebuie cautat după numele partor în registre etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Copie legalizat certificat divort gabriela petrascu gabriela petrascu Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata dupa hotararea de divort cretu49 cretu49 Am fost la arhiva judecatoriei sectorului 6. Mi s-a spus ca trebuie sa stiu nr. hotararii de divort pentu a solicita o copie. Divortul a fost in urma cu 33 ani ... (vezi toată discuția)