avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Nu am avut acces la BPI , am depus contestatie la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Nu am avut acces la BPI , am depus contestatie la tabel doar ...

Nu am avut acces la BPI , am depus contestatie la tabel doar pentru creanta mea, iar acum am vazut acceptate in tabel facturi ale altor societati emise intr-o perioada in care societatea nu avea reprezentant legal. Contestatiile vor fi solutionate in mai. Cum pot pune la dispozitia instantei probe care sa indeparteze din tabel sumele ce nu au fost asumate de reprezentantul legal? Sub forma de precizari sau note scrise? In dosarul de insolventa sau in dosarul contestatiei mele?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:34, 23 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu au fost formulate contestații la tabel în termenul legal de către nicio persoană, tabelul este aprobat și se definitivează.
Dacă vreo altă persoană a făcut contestație la tabel, furnizați probele dumneavoastră acelei persoane pentru a le administra în dosar.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar insolveta ALEXUTA SEBASTIAN ALEXUTA SEBASTIAN BUNA SEARA AM AVUT O FIRMA ACUM ESTE IN INSOLVENTA AS DORI SA STIU CUM SE FACE TABELUL PENTRU INSCRIEREA DEBITORILOR SI A CREDITORILOR VA MULTUMESC (vezi toată discuția)