avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont salariu

Buna seara,
mi s-a instituit poprire pe cont 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca pot solicita diminuarea procentului de poprire, in conditiile in care sunt mama singura cu un copil in intretinere, am cu rata la banca, iar suma ramasa dupa executarea popririi, nu imi este suficienta pentru a acoperi cheltuielile minime de existenta.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
Tudoreanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:07, 20 Aprilie 2023
Da, puteti, un instanta, faceti contestatie la executare. Nu cred ca va va ajuta in mod real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita GRYA GRYA Buna ziua, In situatia in care : daca pe langa executarea silita, prin care la munca mi se retine 33,33% din salariu mai am o rata care reprezinta 44% din ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)