avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... SPATII VERZI CEDATE LA PRIVATI IN LOC SA DEVINA PUBLICE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

SPATII VERZI CEDATE LA PRIVATI IN LOC SA DEVINA PUBLICE

Buna ziua, in zona mea au fost prevazuti in PUZ spatii verzi care aveau de deveni publici pentru respecta PUG 5% si 2mp/locuitor. Dar spatii astea au fost vanduti la privati de la investitor care a facut PUZ. Acuma situatia este ca privati detin spatii verzi si vreau sa le inchida, si PUZ nu respecta PUG in lipsa de spatii verzi publici. Se poate face ceva? Sunt exemple in Romania unde sa rezolvat situatie asta? PUZ are de respecta PUG in oglinda? Vreau sa zic: daca PUG prevede 5% spatii verzi, fiecare PUZ are de respecta 5%, sau Primarie poate sa sustina ca cumulare de mai multi puzuri respecta 5% (cateva puzuri 0% si alti mai departe compenseaza cu % mai mare)? Mersi mult
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
pgbuz, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare imobil in p.u.g avramcapusan avramcapusan Buna ziua, Detin in propprietate un imobil, padure, in intravilanul unei localitati. In urma cu ceva vreme am cerut la Primarie un Certificat de Urbanism in ... (vezi toată discuția)
Primaria a schimbat destinatia terenului din transporturi in ... Mihai0910 Mihai0910 Primaria a schimbat destinatia terenului din Transporturi in Spatii verzi Buna ziua, Am cumparat anul acesta un teren de 300mp in Bucuresti, sector 1, ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)