avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit o motivare numita incheiere finala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit o motivare numita incheiere finala (dezinvestire) civila ...

Am primit o motivare numita incheiere finala (dezinvestire) civila la o cerere de actualizare acte constitutive asociatia de proprietari. Eu am fost intervenient si instanta lu peste a decis sa le admita cererea si sa ma puna sa platesc eu cheltuieli de jduecata. Fac apel dar e corect ca apelul este impotriva incheierii nr. X? Sunt obisnuit cu cuvanmtul sentinta.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna dezinvestire? Just-drept Just-drept Buna ziua, Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa: [b]Document: Încheiere finală (dezinvestire).[/b] Aceasta este ... (vezi toată discuția)
Am facut cerere de intervenient in dosar modificare acte constitutive ... VictorArditti VictorArditti Am facut cerere de intervenient in dosar modificare acte constitutive asociatia de proprietari si am cerut respingerea cererii pentru ca nu au respectat nici o ... (vezi toată discuția)
Avem 3 parti. reclamant (x), parat(y), intervenient accesoriu(z). ... ionita_emil ionita_emil Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z). Instanta admite cererea de interventie in principiu a intervenientului Z printr-o incheiere ... (vezi toată discuția)