avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prima de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prima de vacanta

Sunt functionar public la o primarie si intrebarea mea este daca in anul 2010 la plecarea in concediu de odihna vom mai beneficia de prima de vacanta
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:37, 26 Ianuarie 2010
lg 330/2009 privind salarizarea unitara abroga in parte og 6/2007 . printre articolele neabrogate se afla si art. 23 din og 6/2007 care prevede ca la plecarea in concediu functionarul public beneficiaza de o prima egala cu salariul de baza brut din luna anterioara plecarii in concediu .
deci pina in prezenta se pare ca vom lua prima de vacanta dar nu se stie pina cind !
legea nr. 330/2009
"Art. 48
(2) Prevederile din actele normative referitoare la detaşare, delegare şi mutare, acordarea concediilor, a primei de vacanţă, la cheltuieli de transport, cheltuieli cu cazarea şi locuinţa rămân în vigoare." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prime de vacanta carmenssilva carmenssilva Primesc toti bugetarii prime de vacanta in 2010, sau numai parlamentarii? In baza carei hotarari? (vezi toată discuția)
Prima vacanta functionar public draghita draghita as dori sa stiu daca un inalt functionar public care are primul loc de munca intr-o facultate (activitate didactica) are dreptul la prima de vacanta ? (vezi toată discuția)
Prima de vacanta - functionari publici diamond diamond Aş dori să aflu dacă prima de vacanţă pentru funcţionarii publici este reglementată de Legea nr. 330/2009; temeiul legal (vezi toată discuția)