avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!!! Nu am fost informată prin e mail de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!!! Nu am fost informată prin e mail de expirarea rovignetei, ...

Buna ziua!!!
Nu am fost informată prin e mail de expirarea rovignetei, uitând complet de aceasta, am circulat pe drumuri publice, trecând săptămânal prin camera pt rovigneta, am primit o amendă din decembrie 2022, întrebarea este vor veni tot atâtea amenzi de cate ori am trecut prin acea cameră?!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:14, 25 Aprilie 2023
Nu, e contravenție continuă. Plătiți și fiți mai atenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta claucris93 claucris93 Buna ziua, Am circulat o perioada cu masina avand Rovigneta expirata. Am fost surprins de camerele fixe de verificare a rovignetei si am primit amenda pe care ... (vezi toată discuția)
Pvcc rovignieta - lamurire DoruBarg DoruBarg Buna ziua, Am primit doua PV pentru circulatie fara rovignieta (din luna noiembrie 2010) la distanta de o saptamana, asadar doua amenzi plus de doua ori ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta Asterix83 Asterix83 Buna ziua. am si eu o intrebare in legatura cu amenda pt lipsa rovignetei. In luna aprilie 2023, din greseala/neatentie, am circulat in judet fiind surprins ... (vezi toată discuția)