Bună ziua,
În anul 1998 am cumpărat o casă cu terenul aferent, făcând în 1999 cadastru. Mi s a eliberat atunci un dosar cadastral cu număr provizoriu. Acum un an de zile vecinii din partea stângă și din partea dreaptă a mea au vândut casele cu terenurile aferente, noi proprietari făcând cadastru și revendicând o suprafață de teren din suprafața pe care eu am cumpărat o în 1998, muțând totodată și semnele de hotar dintre noi, construind un nou gard. Am încercat să mi revendic dreptul de posesie asupra suprafeței terenului cumpărat de mine dar mi s a spus că nu am carte funciară, iar dosarul cadastral cu număr provizoriu nu este valabil, fiind nevoie de efectuarea unuia nou. Cumpărarea casei și terenului aferent în 1998 s a făcut pe baza unei schițe cadastrale, semnata și autentificată de către primăria comunei respective. Cum pot să mi revendic terenul pe care l am cumpărat, cu suprafața respectivă mult diminuată acum ?
Rectificare cadastru
ReluR
Buna ziua,
Numele meu este Radu Aurelian si detin (mama) un teren in zona Giurgiului, strada Tiparnitei. Terenul este dobandit(cumparat) in anul 1999. ... (vezi toată discuția)