avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Cum obtin certificat ocpi pentru un teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Cum obtin certificat ocpi pentru un teren intravilan ...

Buna ziua,
Cum obtin certificat ocpi pentru un teren intravilan la care nu am facut cadastrul. M-am uitat la solicitarile care se fac on line la ocpi si nu stiu la ce sa aplic. Mentionezca imi trebuie la judecatorie - succesiune, mai multi mostenitori
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
viu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:31, 28 Aprilie 2023
daca nu ati facut cadastrul nu aveti ce sa cereti de la ocpi. angajati un cadastrist. in functie de situatie, de la angajare pana la obtinerea extrasului CF trec cca 3 luni, dar poate dura si mai mult. avocatul dvs ce parere are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu locatie gresita rectificare cezur712 cezur712 Am mostenit un teren si doresc sa il vand, pe titlul de proprietate original nu s-a scris judetul, doar numele localitatii. Cum pot rezolva, si unde? De ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru pf decedata sau anaf "de la anna la caiafa" cyan cyan Am fost in calitate de imputernicit la ANAF Constanta in vederea obtinerii unui certificat de atestare fiscala pentru o persoana decedata in urma cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Teren techirghiol cadastru si intabulare intravilan irinacna irinacna Buna ziua. Am cumpărat un teren la Techirghiol in anul 2006 pe extravilan cu cadastru si intabulare. In anul 2008, o doamna si a construit o casa si astfel ... (vezi toată discuția)