avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Am 45 ani vechime și 64 ani.desi am dreptul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Am 45 ani vechime și 64 ani.desi am dreptul la pensie ...

Buna ziua.Am 45 ani vechime și 64 ani.desi am dreptul la pensie exista problema cu recunoașterea grupei a doua de munca..Cum pot revendica acest drept daca nu sunt in posesia unei decizii de pensie ...pt că am refuzat să ies in aceste condiții.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:06, 30 Aprilie 2023
Pentru perioada de când ați refuzat/respins decizia de pensionare, și până când veți depune o nouă cerere de pensionare nu veți mai recupera nici 1 leu, ați pierdut pensia pe o periaoda de timp pentru că ați procedat greșit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei a 2-a xxxx-zzzz xxxx-zzzz sunt inginer, am lucrat in constructii si la dosarul de pensionare am depus adeverinta de la angajator, dar, nu mi se recunoaste de catre casa de pensii o ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera pensia din urma daca judecatorul ... Fiestaf Fiestaf Se poate recupera pensia din urma daca judecatorul a dat verdict favorabil pensionarului? Tatal meu, la 60 ani a facut cerere de pensionare anticipata; a ... (vezi toată discuția)
Confuz privind continutul deciziei curtii de apel Radu Dumitrescu Radu Dumitrescu Buna Ziua! Unchiul meu a chemat in judecata Casa judeteana de Pensii pentru a i se recunoaste grupa 1 de munca. Prima instanta i-a dat castig de cauza, ... (vezi toată discuția)