avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, angajatorul m-a dat în șomaj cu data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, angajatorul m-a dat în șomaj cu data de 1 Mai 2023. ...

Buna seara, angajatorul m-a dat în șomaj cu data de 1 Mai 2023. Acum s-a răzgândit si a apus ca dorește sa ma reangajeze. Precizez am primit decizia de incetare precum si revisalul.
Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Vanesa96 , utilizator 10:36, 29 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,se poate .. se va anula decizia de incetare a c.i.m. si c.i.m. va apare activ in REVISAL.

sau

Va incheia un nou c.i.m.
Va mulțumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Da,se poate .. se va anula decizia de incetare a c.i.m. si c.i.m. va apare activ in REVISAL.

sau

Va incheia un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare birta birta un salariat sa lichidat cf art 55 b la data de 15.06.2011 si angajatorul doreste sa-l reangajeze . se intocmeste un nou CCI? (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Somaj cori80 cori80 Buna seara! Am o problema la care sper sa găsesc răspunsul. Am lucrat la o firma începând cu 2011 pana in Martie 2013 contract de munca desfăcut cu art 55 ... (vezi toată discuția)