avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu o informație pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu o informație pe codul muncii ...

Buna ziua mă poate ajuta cineva cu o informație de ex un avocat specializat pe codul muncii ? Ce alte drepturi mai au angajați chiar daca nu sunt trecute în contractul colectiv de muncă ? Dar care sa respecte legea in caz că vreau sa dau firma in judecata m ar ajuta o lista exacta cu legile articole tot că în contract sunt trecute maxim 4..5 atât va mulțumesc și aici mă refer și la discriminare salarială , avansare , statut demnitate va rog frumos . O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 8 Mai 2023
Buna ziua v-am trimis în privat adresa de email ați primit mesajul va mulțumesc o zi buna

Cornel Vasile a scris:

Lasati adresa de email.

Mulțumesc am trimis o in privat

Cornel Vasile a scris:

Lasati adresa de email.

Buna ziua va rog frumos daca mă mai puteți ajuta cu o lege ? Dar exact Nr art. Exact in legătură cu firmele am înțeles că sunt obligate să plătească ochelari de vedere la angajați care muncesc divceuri cu ecran , scanner ,pda tableta ,PC eu muncesc la ei de peste 10 ani muncesc cu scanner și nu mi au plătit niciodată ochelari

Cornel Vasile a scris:

Depinde ce va intereseaza sa stiti ... legile pentru sectorul privat sunt generale si nu speciale.

Vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_637...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat de magazin . ce drepturi are? Chiriac Viorica Chiriac Viorica Sunt lucrător comercial in Penny Market lucrez la mezeluri . In schimb fac de toate in magazin ,spălăm pe jos așezăm marfa pe rafturi curățenie la ... (vezi toată discuția)
Angajare alida2607 alida2607 Buna ziua As dori sa stiu care sunt drepturile mele privind angajarea cu contract de munca. Sunt angajata de 4-5 luni la o firma care nu vrea sa-mi faca ... (vezi toată discuția)