avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa stiu cine e tatal meu si de unde locuieste el
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa stiu cine e tatal meu si de unde locuieste el

Vreau sa stiu cine e tatal meu si de unde locuieste el
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:47, 30 Aprilie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Încercați la evidența populației să aflați ce vă interesează. Discutați și cu rudele și apropiații pentru a afla mai multe detalii despre tatăl dumneavoastră. Și în general când aveți o întrebare, nu o mai postați de zeci de ori în interval de 30 de minute.

Succes.
Stimata @Despaluminita , nu credeti ca primul pas ar fi sa va intrebati mama ?
Doar mama dumneavoastră știe cine este tatăl dumneavoastră natural, și probabil cunoaște și domiciliul acestuia. Nu aveți o relație bună cu mama`?
De ce nu vă dă adresa tatălui natural, și dacă știe nr de tel.`?
Ultima modificare: Duminică, 30 Aprilie 2023
Dapix, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@despaluminita, nu mai deschideti subiecte noi cu aceeasi problema, mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara retroactiv Matei-Ioan Matei-Ioan Am un copil de 3.6 ani care nu a fost recunoscut de tatal natural. La vremea respectiva nu m-am agitat, considerand ca e mai usor asa pentru mine, dar in ... (vezi toată discuția)
Numar de contact mamy86 mamy86 Buna ziua,sunt divortata,cu copil de 5ani,custodie tutelara,tatal plecat in strainatate,nu respecta programul de vizita,nu am nr de contact,singurul mod de a ... (vezi toată discuția)
Dupa divort, fostul sot vrea sa ia fata de 4 ani la domiciliu, desi aceasta nu-l cunoaste nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, .Am divortat anul acesta.Din fosta casatorie a rezultat fetita ce are acum aproape 4 ani. Pentru ca el este din Constanta, ultima locatie comuna a ... (vezi toată discuția)