avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,va rog cum se calculeaza concediul de odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,va rog cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat ...

Buna ziua,va rog cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat al unui angajat la stat, la incetare cim. ( pentru a fi platit ) pentru un angajat care si-a depus cererea de incetare contract cu data de 5.04.2023, mentionez faptul ca angajatul a fost in concediu medical din 15.decembrie 2021( fiind in incapacitate temporara de lucru) pana la incetare cim., avand dreptul la 25 de zile de co/an
multumesc frumos.
un
Cel mai recent răspuns: lyly64 , utilizator 20:54, 3 Mai 2023
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu. ( in speta, se iau veniturile din ultimele 3 luni anterioare datei incetarii c.i.m. )

Indemnizaţie de concediu, nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Intrebarea era la cate zile de concediu trebuie sa i se plateasca
Din calculul meu ar reiesi 33 de zile.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna neefectuat marida marida la incetare cim a unui angajat trebuie sa ii platesc zile co neefectuat. cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat daca în ultima luna de activitate a ... (vezi toată discuția)
cum se calculeaza indemnizatia de concediu de odihna ... scandurica scandurica Buna seara, Cum se calculeaza indemnizatia de concediu de odihna in situatia in care venitul lunar este compus din venitul din contractul de munca si o ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a co neefectuat ellamoise ellamoise Compensarea in bani a Co neefectuat( pensionare la limita de varsta)este egala cu indemnizatia de concediu? (Cum se calculeaza )? Multumescanticipat! (vezi toată discuția)