avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conflict de munca

Buna ziua
Cum procedez cand un salariat ca fura din gestiune bani si pleaca de la locul de munca lasand nesemnate statele de plata pe 2 luni .Mentionez ca am avut control de la ITM si sau mentionat toate aspectele insa fosta vanzatoare imi trimite adresa cum ca s-ar fi prezentat la sediu (societatea are birou si lucratori care raspund de aceste activitati ) iar patronul iar fi adresat injurii.Mai invoca si faptul ca nu sunt o persoana de rea credinta si pentru aceasta refuza sa se prezinte la sediul societatii pentru a incheaia raportul de munca si pentru a-si depune demisia.Acest conflict a inceput 1-09-2009 deci ma incadrez in cele 6 luni conform articolului 268.1

Multumesc si astept rapunsuri cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:47, 26 Ianuarie 2010
Daca cunoasteti legea, puneti-o in aplicare! Eventual puteti formula si o plangere penala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul refuza sa ma primeasca la serviciu Talida Covaci Talida Covaci In luna martie, un om de afaceri a cumparat un magazin din Bucuresti la care existau doua vanzatoare. La sfarsitul lunii iunie i-a spus uneia dintre ele ca nu ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez ultimul salariu de la patron wolfallo wolfallo Patronul ma duce cu vorba de 8 luni cu ultimul salariu:( Am vb. la telefon si numai promisiuni dar se pare ca este rea vointa ce pot face? pe site itm nu ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale si neacordarea zilelor de concediu de odihna conform c.i.m.! flord flord Carui organ de control ma pot adresa in acest caz. Mentionez ca data platii salariului pentru orele lucrate a fost 30 ianuarie 2013 si ca sunt si alte restante ... (vezi toată discuția)