avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ajutor declarație unică cu pfa înghețat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ajutor declarație unică cu pfa înghețat

Bună. Doresc să depun declarația unică, dacă am înghețat pfa pe 3 ani, ce fac modificat față de declarațiile din anii trecuți? La estimativa trec 0? Mai trebuie bifat ceva?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:45, 4 Mai 2023
După ce ați inregistrat actele de suspendare a activității pfa la Registrul comerțului, in maxim 30 de zile de la data de pe decizia primita veți depune declaratia unica pentru perioada din anul respectiv cât ați avut pfa-ul activ.
Apoi pentru restul perioadei de suspendare a activității nu mai depuneți declaratii unice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa inregistrare finante Robert Daniel Csaszar Robert Daniel Csaszar Buna ziua, am o intrebare in legatura cu inregistrarea la finante ca pfa. Saptamana asta Luni am primit certificatul de la Registrul Comertului si as vrea ... (vezi toată discuția)
Pfa LuciaNeagu LuciaNeagu Bună seara! O persoană care este asistent personal pentru o persoană cu handicap, poate să își facă un Pfa și să își păstreze în continuare jobul? ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)