avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este aprobat ca sa fie platit suma de 1.000 lei taxa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este aprobat ca sa fie platit suma de 1.000 lei taxa de ajutor ...

Este aprobate ca- sa fie platit suma de 1.000 lei taxa de ajutor judiciar .Plata este cerut ca- sa fie platite in rata de 10 luni cate 100 lei lunar. Intrebarea este daca platesc odata totul este ceva de avantaj .Adica procesul se va merge mai repede ,.,sau trebuie facut cum este aprobate..???.Dar dupa achitarea totala dipa 10 luni inepe procesul???
Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns...!!!

Alte discuții în legătură

Nu am platit taxa de timbru judiciar si totusi procesul a fost pus pe rol catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie.Am fost reclamant intr-un proces de succesiune si am solicitat acordarea unui ajutor judiciar. Mi s-a aprobat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar ionmarius75 ionmarius75 spuneti-mi va rog cit ar trebui sa platesc pentru intentarea un proces de daune morale in valoare de 30 000 lei(taxa de timbru si onorariul unui avocat).Daca ... (vezi toată discuția)