avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eliberare factura servicii turistice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eliberare factura servicii turistice

Cf HG 355/20.04.2023, art 2 ,operatorii economici care utilizeaza case de marcat, au obligatia de a elibera facturi, (la solicitarea clientilor),cu aceeasi data ca a bonurilor fiscale.
Acest lucru se aplica siserviciilor turistice ?
Daca factura este eliberata la o anumita data si plata e facuta la cateva zile dupa, (cand se termina sejurul), se mai poate deconta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontare doru76 doru76 Buna ziua, Am o problema legata de un decont.Am fost in concediu la o pensiune turistica. La sfarsitul sejurului am primit doar BON DE LA CASA DE MARCAT,nu ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal alincm alincm Daca am un parc de vinzari utilaje agricole, masini si remorci, la vinzarea catre persoane fizice sint obligat sa emit factura ,(le este necesara la ... (vezi toată discuția)
Documente fiscale necesare la targuri si expozitii Catalin_Ivan Catalin_Ivan Intentionez sa particip la un targ de mobila unde marea majoritate a clientilor sunt persoane fizice. Am nevoie de casa de marcat fiscala sau este ok cu ... (vezi toată discuția)