avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

schimbare cod CAEN

Un SRL,cu activitate principala de preparare de pizze si paste,functioneaza din 1993 si a fost incadrat in cod CAEN 5530,devenit ulterior 5610-restaurante,dar care nu este restaurant(preparatele sunt vandute la ghiseu,la cerere),nu are spatiu amenajat si nu a avut vreodata,isi poate schimba codul CAEN IN 5629-ALTE SERVICII DE ALIMENTATIE ?Daca da va rog foarte mult sa -mi spuneti.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 13:20, 15 Februarie 2010
buna ziua, Recodificarea activitatilor comerciale a inclus activitatea desfasurata de dumneavoastra in aceea specifica restaurantelor. Dupa cum afirmati , societatea produce pizza si paste, ceea ce este specific codului 5610 - Restaurante. Codul 5629 - Alte activitati de alimentatie n.c.a.a se refera la " cateringul industrial, adica asigurarea serviciilor de alimentatie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, pentru o perioada determinata.", ca atare nu are legatura cu ceea ce faceti dumneavoastra
Buna ziua,va multumesc pentru informatii,dar eu nu am restaurant,prepar si le comercializez doar pentru acasa.Nu se poate schimba codul CAEN?Faptul ca sunt incadrata in acest nefast cod ma aduce in sapa de lemn din cauza taxelor locale,care in Bucuresti au ajuns la cifre ce depaseste si taxa forfetara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)
Schimbare domeniu de activitate(cod caen) vasi49 vasi49 Buna seara,sunt din Bucuresti,am un SRL ,avand ca si activitate principala -prepararea de pizze si paste -,cu livrare numai pentru acasa.Functionez din 1993 si ... (vezi toată discuția)
Mancare calda -cod caen? vasi49 vasi49 ce cod CAEN are o activitate de prepararea de mancare calda din bucataria italiana ,comercializata exclusiv pentru la domiciliu. (vezi toată discuția)