avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca din Santierul Naval
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca din Santierul Naval

Buna ziua,
Cei care lucreaza in Santierul Naval beneficiaza de grupa a II de munca? daca lucrez din 2018 pana in prezent, beneficiez de grupa 2? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:47, 11 Mai 2023
Pentru a beneficia de grupa de munca, firma trebuia sa intocmeasca documentatiile prevazute in HG nr. 1014/ 30.12.2015, sa obtina avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locurile de munca propuse a fi incadrate in grupa de munca, sa nominalizeze lucratorii pe locurile de munca pentru care s-a obtinut avizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare munca in conditii deosebite max36 max36 Munca prestata in domeniul salubrizarii menajere si stradale, colectarea de gunoi menajer, salubrizare si colectare depozite stradale trebui incadrata ca munca ... (vezi toată discuția)
Grupe munca andonika andonika Mai exista societati comerciale in Romania( chimie ,metalurgie etc) care au sectoare cu grupe de munca? (vezi toată discuția)
Grupa de munca Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna seara, Va scriu in numele a 12 persoane care ne desfasuram activitatea intr-o companie ce are ca activitate de baza lucrari efectuate in domeniul ... (vezi toată discuția)