avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valorificare creație audio-video(un film)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valorificare creație audio-video(un film)

Cum poate fi valorificata o creație audio-video(un film) realizata de către un amator, și care a fost înregistrată la ORDA, atata vreme cât aceasta înregistrare nu e constitutiva de drepturi de autor? Ce trebuie mai mult pentru a se cobfirma drepturile de autor? Cum se pot obține donații din prezentarea filmului ,care ar fi condițiile legal-fiscale(realizatorul trebuie neaparat sa se autorizeze ca persoana fizica sau care ar fi posibilitățile legale ca să nu se înregistreze ca persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Valorificare creație audio-video Cornelissa Cornelissa Cum poate fi valorificata o creație audio-video(un film) realizata de către un amator, și care a fost înregistrată la ORDA, atata vreme cât aceasta ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor film Cornelissa Cornelissa Ce ar mai trebui facut pentru un film documentar creat de un amator, si înregistrat la ORDA, atata vreme cât aceasta înregistrare nu e constitutiva de ... (vezi toată discuția)
Proiect animat, legalizare și drepturi de autor timeeab timeeab Bună seara! Am un proiect animat la care lucrez de 3 ani, iar de curând am pregătit o bandă desenată pentru lansarea lui. Tot este conceput până acum ... (vezi toată discuția)