SergiuMoldovan 
	    	Utilizator

SergiuMoldovan 
	    	Utilizator	    

Bina ziua. Ma poate ajuta cineva va rog cu niste informatii pentru un magazin online de tigari electronice? Ma intereseaza care sunt avizele necesare pentru a functiona legal un magazin online cu produse din nicotina. Multumesc
~ final discuție ~
 mosteanu19	                   

Buna ziua,
Nu am reusit sa gasesc mare lucru cu privire la comercializarea tigarilor electronica si sau a lichidelor pt tigari electronice...#-o
Daca ma ... (vezi toată discuția)
	                    mosteanu19	                   

Buna ziua,
Nu am reusit sa gasesc mare lucru cu privire la comercializarea tigarilor electronica si sau a lichidelor pt tigari electronice...#-o
Daca ma ... (vezi toată discuția)

CristiDumi	                   

Cumpar ocazional (cam la 6 luni) cate o sticluta de nicotina (cca 100ml) din SUA, pentru utilizare in lichidul de tigara electronica, pentru consum propriu (eu ... (vezi toată discuția)
	                    CristiDumi	                   

Cumpar ocazional (cam la 6 luni) cate o sticluta de nicotina (cca 100ml) din SUA, pentru utilizare in lichidul de tigara electronica, pentru consum propriu (eu ... (vezi toată discuția)

CUchina12	                   

Buna ziua,
Momentan construiesc planul de business pentru ceea ce urmeaza sa fie un magazin online de tigari electronice.
Din ce am inteles au aparut ... (vezi toată discuția)
	                    CUchina12	                   

Buna ziua,
Momentan construiesc planul de business pentru ceea ce urmeaza sa fie un magazin online de tigari electronice.
Din ce am inteles au aparut ... (vezi toată discuția)