avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Eligibilitate Casa verde 2023 persoane fizice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Eligibilitate Casa verde 2023 persoane fizice

În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane juridice sau a unei entităţi care desfăşoară activităţi economice, cu excepţia cazului în care este afectat de o ipotecă imobiliară; nu face obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecătoreşti, vreunei revendicări potrivit unei legi speciale sau dreptului comun sau al unei proceduri de expropriere pentru cauză de utilitate publică;"

Daca la aceasta adresa este sediul social al unei societati ( care nu desfâsoará activitàti preväzute in actul constitutiv sau modificator in spatiul destinat sediului),in extrasul CF nu apare sediu social, sunt eligibil pentru proiectul casa verde 2023?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:31, 14 Mai 2023
Atata timp cat nu apare vreo sarcina in cf, puteti aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul ... gdobra gdobra În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)
Programul casa verde 2021 - sediu social... nekbv nekbv Bună ziua, În cadrul programului casa verde 2021 la punctul d este stipulat următorul text \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat ... (vezi toată discuția)
Fotovoltaice Elena Simona Elena Simona În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)