Daca o persoana in varsta face un contract de intretinere cu unul din nepoti si in urma contractului acesta primeste o locuinta, cum se poate rezilia acel contract, daca se poate?
Batrana era in "ingrijirea" nepotului, dar din cate se pare aceata era batuta(nu are certif medico-legal),fapt atestat de medicul din satul sau si de o vecina, era hranita rar din 2 in 2 zile...si de frica batranica a fugit la alt nepot care a anuntat politia despre cele sesizate! Cel care o intretinea dupa ce o batea o tinea inchisa in casa pana ii treceau vanataile si o obliga sa isi dea pensia . I-au luat cu forta cheile de la casa, actele...si au fost restituite doar la cererea sefului de post din comuna. Ce se poate face ca batrana sa reintre in proprietatea imobilului si sa anuleze acel contract de intretinere?
Situatia sub aspect probatoriu poate sa nu fie atat de simpla precum pare.
Poate sa piarda si cu dreptatea in brate.
In rest chestia cu lipsirea de libertate in mod ilegal este recomandabil de precizat.
Cred ca ar trebui sa isi angajeze avocat pentru a nu avea probleme si apoi sa fie prea tarziu.
Procesul civil trebuie si el deschis rapid.
Insa durata nu cred ca va fi scurta...
Plangere penala
erhabe
Buna ziua
Am formulat o plangere penala impotriva unei persoane dar aceasta a fost audiata in calitate de martor nicidecum de faptuitor.
Este normala ... (vezi toată discuția)
Agresiune
andrada76
Buna ziua !
Am fost batuta intr-o seara pe o alee . Nu stiu daca a vazut sau nu cineva, dar nu am martori. Am fost la legist si mi-a dat 12 zile ingrijire ... (vezi toată discuția)