avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt cetățean străin, german, și dețin un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt cetățean străin, german, și dețin un apartament la ...

Sunt cetățean străin, german, și dețin un apartament la casa din duplex, in Romania, și vreau să-l vând. Nu mă pot deplasa în Romania. Cum pot să-l vând ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:36, 16 Mai 2023
Împuterniciți pe cineva din România, printr-o procura făcută la Ambasada sau Consulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc in germania. am primit de la parinti o casa ... Erlecht Erlecht Buna ziua. Locuiesc in Germania. Am primit de la parinti o casa in Romania ca donatie. Nu ma mai intereseaza casa caci nu mai vreau sa ma duc in Romania si as ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare imobil abi96 abi96 locuiesc in US si vreau sa vand un apartament in Romania; imputernicirea pt o ruda sa poata vanda in locul meu trebuie facuta la ambasada sau consulat sau e ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare teren GigiMarga42 GigiMarga42 Buna ziua din Germania. Din pacate informatiile obtinute de la diversi notari din Ro difera si nu-mi ramane decat calea forumului de a afla informatia ... (vezi toată discuția)