avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bună seara,am achiziționat recent o casa și am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bună seara,am achiziționat recent o casa și am sesizat ca ...

bună seara,am achiziționat recent o casa și am sesizat ca vecini de lângă mine au curtea din spate mul m ai are m ai exact 6 m lungime adică au laur drumul de servitute într-adevăr în spate încă nu sa construit dar este legal sau te poate da în judecată cineva?
Buna ziua. Redactati iar textul. Nu se intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem in situatia amenajarii unui drum de servitute ... Gheorghe Raicu Gheorghe Raicu Buna ziua, Suntem in situatia amenajarii unui drum de servitute creat prin cedarea unui teren cu latimea de 4 m pe toata lungimea frontului caselor, ... (vezi toată discuția)
Latimea drumului de servitute CARMENSANDRU CARMENSANDRU buna ziua, am cumparat o casa , si problema mea este aceasta: am in cf, dreptul de servitute cu auto si piciorul ,din act de dezmembrare an 2005 pana aici ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului cu drumul de servitute nou constituit e necesar? tractor tractor Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta. Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)